Plugusorul pentru toti!


Aho! Aho! Copii si frati, De prin UE adunati, Stati putin si nu plecati, In masini nu incarcati, C-am venit sa colindam, De bine sa va uram, Si-am venit c-un Plugusor, Sa va fie de-ajutor.
Nu-ncepuse bine anu', Si sari tusa cu banu', Matusica lui Nastase, Cel cu foarte multe case, Si-i lasa din pensioara ,O pisica si-o comoara. Nici n-a ingropat-o bine, Ca la poarta cine-i vine? Procurorii si-un curcan, Sa mi-l ia de termopan. Tusica l-a-mbogatit, Da' partidu' l-a belit. Ia manati sarmaua-ncoa, Ca nu e de la Tamara!
Cum se facu primavara, O puseram de-o aviara, La Codlea-n crescatorie, D-aia mare, sa se stie. Felcerul gaini gaza, SRI-ul ancheta, Doar ca nu deosebea, Curca de gaina rea. Ia bagati un caltabos? C-asta nu-i de la cocos!
Cand sa scapam de nevoi, Veni Dunarea puhoi, In loc sa sada la masa, Inota olteanu-n casa, Si-n loc sa sape la vie, Pescuia-n curte scrumbie. Rastul se muta la cort, Da' nu era pic de confort
Se plangeau la minister, Cand veni elicopter, Gigi, mare, cobora, Si la toti case dadea, In sondaje el urca, Pe Vadim il intrecea.
Aduceti un zaibarel, Sa-necam necazu-n el! Cine-mi sare granita, De zici ca nici nu era, Cu rana mare in piept, Dar cu frica de Parchet? E Hayssam, afacerist, Cel mai mare terorist. SRI-ul l-a filat, Far' de sef el l-a lasat, Cum si SIE-l urmarea, Il zburara pe Fulga.
Cica-l cauta si-acum, C-a avut un doctor bun. Sa gustam si din carnat, Ca nu trebuie mandat!
Incepur'-apoi la sale, Dureri prezidentiale. Doctorii se tot codea, Nimeni barda nu o lua. La Viena transportat, Noaptea ni l-au operat. Tariceanu cam radea, Si de pe motor cadea. Piciorul mi ti-l rupea, Acum Base hahaia.
Aduceti un purcelus, Sa il operam acus! PNL-ul cum statea, Platforma-n cap ii cadea. Platforma lui Stolojan, Care-a lacrimat un an. Dar acum s-a suparat, Ca-n PD nu-i integrat. Flutur si el a zburat, De Basescu activat. Tariceanu-i linistit, Ca Patriciu-i odihnit.
Ia bagati o muratura, Ca e lupta de uzura! La CNSAS in pridvor, Cine striga "Va omor!" Mona Musca, profesoara, Zisa Dana, turnatoarea. Ca la Secu-a ciripit, Da' pe nimeni n-a ranit. Si la Secu-a dat cu gura, Sa se termine cu ura.
Voiculescu si Stanoiu, Au sporit si ei gunoiu'. Hai sa facem alianta, Celor care dau cu clanta! Dar sa zicem si-una buna, Steaua fu ca o furtuna. Meciuri multe a jucat, De putin ea a ratat. Ca sa joace o finala, De seara europeana. Nici Dinamo si Rapid, Nu jucara insipid. Puncte toate-au adunat, Pe nemti rau i-au speriat.
Ia centrati-mi o piftie, Ca e mare bucurie! Aho! Aho! Dragi cititori, Va uram de sarbatori, S-aveti viata fericita
Integrare linistita, Iar in anul care vine, Sa ganditi numai de bine!

0 comments: